Inzamelingsactie Ford Ranger

Op dit moment loopt een facebook fundraising actie

Veiligheid is belangrijk voor een stichting als Surftherapie.nl. Voor onze deelnemer, maar ook voor onze vrijwilligers. Om daar in ons tweede seizoen een grote stap in te zetten vragen wij uw hulp!

Stichting Surftherapie.nl heeft een prachtig eerste jaar achter de rug. Mooie resultaten in revalidatie, blije deelnemers, betrokken vrijwilligers, goede investeringen en sponsoring in speciale boards, helmen en zwemvesten.

We gaan de zee op met deelnemers met hersenletsel. Als zij zich veilig voelen dan krijgen we optimaal resultaat. Daar helpen de boards, helmen en zwemvesten bij. Als het weer omslaat moeten wij snel mensen in veiligheid kunnen brengen.
Afgelopen jaar mochten we daar verschillende auto's voor gebruiken, van de reddingsbrigade of van surfscholen, maar dat is geen langdurige optie. De reddingsbrigade kan weggeroepen worden, surfscholen hebben ook andere klanten! Onze groepen worden groter. Wij zijn daarom op zoek naar een eigen 4WD om veiligheid te garanderen.

Dat particulieren en bedrijven Surftherapie.nl een warm hart toedragen blijkt ook nu weer. Prolift bv uit Alkmaar heeft ons een Ford Ranger aangeboden, die wij voor het mooie bedrag van 5000 euro kunnen overnemen.

Help jij onze deelnemers en vrijwilligers deze zomer als een speer naar de kustlijn en weer terug? Doneer dan groot of klein deze site of via www.surftherapie.nl/doneer