Graag maken wij samen met u er in 2020 weer een mooi jaar van, helpt u mee?


Ruben Snitslaar | www.eyesea.nl | www.surfphotography.nl

Wat fijn dat u ons wilt steunen met een donatie!

Wij kunnen uw steun heel goed gebruiken. Met uw hulp kunnen wij deze extra stimulerende vorm van therapie blijven geven, verder ontwikkelen en kunnen wij ons er voor inzetten dat deze intensieve vorm van revalideren voor meer mensen beschikbaar wordt.


Wat kunnen wij doen met uw donatie:

Met uw donatie kunnen wij mensen therapie geven op drie locaties in Nederland. Het geld gaat naar (aangepast) materiaal, inzet van surfinstructeurs, de benodigde verzekeringen en veiligheidsmaatregelen. Omdat wij met vrijwilligers werken en niemand binnen de stichting wordt uitbetaald weet u dat al het geld gaat de de organisatie en de deelnemerskosten minimaal kunnen zijn. Bij ons kan iedereen mee doen!

Een ander deel van het geld gebruiken wij om de effecten van surftherapie aantoonbaar te maken. Wij gaan daarvoor met onze deelnemers een week surfen onder ideale omstandigheden. Dit zal dit jaar gebeuren op Fuerte Ventura. Hier zijn de golfen goed en constant, de watertemperatuur is goed om vier tot vijf uur te kunnen surfen. Door op verschillende momenten het functioneren vast te leggen door balansmetingen, functionaliteitstesten, activiteiten metingen en vragenlijsten kunnen wij per individu het effect laten zien van surftherapie. Dit is voor de deelnemers geweldig om te zien, positeive feedback op je inzet. Op lange termijn hopen wij met deze resultaten het draagvlak voor surftherapie te vergroten en uiteindelijk een stabiele financiering te krijgen voor de stichting. Op deze manier kunnen wij ieder jaar meer deelnemers bereiken en hoeven wij nooit nee te verkopen.

In de webwinkel kunt u aangeven waar wij uw donatie voor mogen gebruiken.


Via de website houden wij u op de hoogte van de activiteiten. Mocht u meer willen weten over de stichting kunt u statuten en het jaarplan van de stichting inzien op de ANBI pagina. U kunt contact met ons opnemen middels ons contactformulier

Mocht u een opmerking, en/of suggestie hebben of u wilt uw donatie toelichten dan kan dat door onderaan deze pagina een bericht achter te laten.


Stichting surftherapie is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl


Stel uw donatie samen


Shop in onze donatie winkel

Bankgegevens stichting surftherapie.nl:

NL 80 ABNA 0833757091

Inschrijving Kamer van Koophandel:

KVK 73257451

RSIN 859424522

Achterpad 30 1871HC

Schoorl

Doneren van bitcoin (BTC)

Bij stichting surftherapie is het ook mogelijk om bitcoins te doneren. Hiervoor kunt het volgende adres gebruiken:

BTC Address: 37x9frpFYFbebQJ5eime7JD5axcizAmGYL

Of deze QR code scannen:comments powered by Disqus