Surf jij met wat extra middelen vanwege een lichamelijke of mentale uitdaging? Wil jij graag eens laten zien hoe jij dat doet? En wil je leren hoe anderen dat doen?

Schrijf je in voor de First Pettemer Para Wave Challenge op 3 oktober 2021 (onderaan deze pagina).

Vanaf 09.00 uur ben je welkom bij het Beach House van De Jongens Uit Schoorl en Stichting Surftherapie.nl aan de Korfwaterweg 1 in Petten.

Je meld je aanwezig bij de ontvangst en dan hoor je in welke groep je bent ingedeeld.

We vertrekken rond 09.30 richting strand (10 minuten lopen of met begeleiding) voor de gezamenlijke warming-up. Daarna gaan we allemaal tegelijk het water in gaan.

Surf je begeleid? Probeer zelf je begeleider te regelen, hij of zij gaat met je mee het water in. Vanwege het aantal mensen op het water en de veiligheid is maximaal één begeleider per deelnemer toegestaan.

Er is één ruime heat, een sessie van ongeveer anderhalf uur, waarbij je zelf heerlijke golven pakt én met jouw groep de andere groepen gaat beoordelen.

Na afloop geven jullie als groep de nummers één, twee en drie van de andere groep door aan de organisatie. Ook een ervaren jury kijkt mee.

Na deze heerlijke surfsessie gaan wij terug naar het Beach House. Wij zorgen voor een lunch voor alle deelnemers en vrijwilligers.

Dan is het om 14.00 uur weer tijd om richting strand Noord te gaan. We zorgen voor verschillende clinics. Omdat een aantal clinics afhankelijk is van weer en wind hoor je op de dag zelf wat je gaat doen.

Om 16.00 uur is het tijd om wat rustiger aan te doen. We verplaatsen ons naar het gezellig Plein in Petten. Bij de Surf Saint (de kerk) begint de muziek. Maak kennis met je mede-surfers en eet en drink gezellig wat. Daar is ook de prijsuitreiking.


Doe jij mee? Ga jij de uitdaging aan? Deelname aan deze mooie dag is 15 euro per deelnemer.


Na inschrijving krijg je een vragenlijst toegestuurd zodat wij kunnen inschatten welke hulp en ondersteuning je nodig hebt. Indien nodig nemen wij daarna nog telefonisch contact op.

Dit evenement is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het kan betekenen dat het daarom niet door kan gaan. Mocht dit zo zijn zullen wij dit enkele dagen vooraf laten weten. Een uitwijkmogelijkheid is de zondag 10 oktober.

Inschrijving Pettemer Para Wave Challenge