Wil jij ons helpen?

Stichting Surftherapie.nl draait helemaal op de inzet van vrijwilligers. Onze surfers zijn net klaar met revalideren of zitten er nog middenin. Ze zoeken een mooie activiteit om in beweging te blijven en veel plezier te hebben. Als vrijwilliger ben jij onmisbaar voor onze surfers.

Hoe ziet een dag met surfsessie eruit?

We verzamelen rond 08.30 uur op het strand van Wijk aan Zee. De sessie begint rond een uur of 09.00. Ze duren tot 13.00. Je maakt kennis met je team (minimaal drie personen, inclusief jijzelf) en met de surfer die jullie begeleiden. Er volgt eerst een kennismakingsgesprek, zodat jullie weten wat de surfer prettig vindt aan hulp, wat de surfer al eerder heeft gedaan en wat het doel van de dag is.

Wat is jouw taak?

Afhankelijk van jouw ervaring met surftherapie en de zee sta jij als surfcoach naast de surfer, als helpende hand in het water of als opvanger in de branding. Allemaal erg belangrijke taken! Want jij zorgt er met jouw team voor dat de surfer veilig de golf pakt én plezier heeft.

Kun je iets anders heel goed? Fotograferen, teksten schrijven, klussen, surfboards fixen? Je bent van harte welkom bij Stichting Surftherapie.nl! Neem contact op met Roy Appel - 06 - 53 84 40 21.

Wat vragen we van jou?

We zoeken vrijwilligers die:

  • deelnemen aan de introductiecursus (één middag/avond/webinar)
  • tijdens het seizoen mei tot en met oktober om de zondag bij ons komen helpen
  • bekend zijn met de zee en/of onze doelgroep
  • een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen (die kun je via ons gratis aanvragen)

Wij bieden jou een toffe ervaring!


Wil je meer weten of wil je je direct opgeven als vrijwilliger? Meld je hier aan!