Wil jij bij ons surfen?

Wil jij ervaren wat bewegen door zand en water voor jou doet? Wil jij de flow van een golf voelen? Kom dan surfen bij Stichting Surftherapie.nl. Onze surfers hebben kort geleden of lang geleden deelgenomen aan een revalidatieproces. Ze gaan liggend, zittend, op een knie of staand met de golf mee. Ze zoeken hun grenzen op én hebben veel lol. Je bent van harte welkom bij de club.*

Hoe ziet een dag met surfsessie eruit?

De sessies vinden plaats om de zondag in mei tot en met oktober. We verzamelen rond 08.30 uur op het strand van Wijk aan Zee. De sessie begint rond een uur of 09.00. Je maakt kennis met je team (minimaal drie personen: een surfcoach, een helper en een opvanger). Er volgt eerst een kennismakingsgesprek. Hierin laat jij aan je team weten wat jij prettig vindt qua hulp, wat jou ervaring met de zee is en wat jouw doel van de dag is. Je kunt je omkleden in onze ruimte, indien nodig met hulp van iemand die met jou mee is.

Wat neem je zelf mee?

Stichting Surftherapie.nl heeft allerlei voorzieningen om zo veel mogelijk mensen te kunnen laten surfen: een strandrolstoel, een strandrollator, wetsuits, zwemvesten, helmen en surfboards met een zitje. Jij hoeft dus alleen te zorgen voor:

  • badkleding, handdoek, een dikke trui voor na de sessie
  • surfschoentjes zijn wel erg prettig tegen schuren en kou (wij hebben beperkt beschikbaar
  • je motivatie en je enthousiasme


Kom jij bij ons surfen? Of heb je nog vragen. Vul het formulier in!

*Stichting Surftherapie.nl is er voor vrijwel iedereen ná hun revalidatieproces. Wij zijn een stichting die recreatieve activiteiten verzorgt. Wanneer je nog ín je revalidatieproces zit of een actieve diagnose als epilepsie of ms hebt, vragen we jou contact met ons op te nemen. We kijk wat we voor je kunnen betekenen, of raden je een andere mooie plek om te surfen aan. Bel met Roy Appel - 06 - 53 84 40 21 - voor meer informatie.